top of page
opendeurdag-202_63937498.png

Op zaterdag 25 mei 2024 rollen we van 11u tot 16u de rode loper voor je uit!

 

We nodigen je uit om kennis te maken met onze bruisende school. Onze leerkrachten en directie vertellen je graag over onze aanpak en studie-aanbod. Ook onze leerlingbegeleiding staat klaar om je verder te helpen met vragen rond individuele noden en ondersteuning.

INFORMATIE

  • Ga op bezoek bij de verschillende domeinen om te ontdekken waar jouw interesses liggen

  • Aan de hand van workshops onderzoek je wat de verschillende studierichtingen voor jou in petto hebben 

  • Stel al je vragen aan de vakleerkrachten

INSCHRIJVINGEN 1e MIDDELBAAR - D001-D002-D003

IK HEB MIJN KIND REEDS AANGEMELD VOOR DEZE SCHOOL

Super! Dan neemt de school contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens de opendeurdag zit ons inschrijvingsteam klaar om alles in orde te brengen. Lukt het niet om op op zaterdag 25 mei langs te komen, dan kan je een afspraak maken voor maandag 3 juni van 11u tot 19u.

IK HEB MIJN KIND NOG NIET AANGEMELD VOOR DEZE SCHOOL

Vanaf 14 mei 2024 weet de school hoeveel plaatsen er niet ingevuld werden via het aanmeldingssysteem, en kunnen eventuele vrije plaatsen ingevuld worden door niet aangemelde leerlingen.

Op onze opendeurdag op zaterdag 25 mei kan je dus ook inschrijven voor eventuele vrije plaatsen. Is er geen vrije plaats, dan krijgt je kind een plaats op de wachtlijst van de school.

INSCHRIJVINGEN 2e tem 7e MIDDELBAAR - CAFETARIA

Op onze opendeurdag op zaterdag 25 mei kan je ook inschrijven voor eventuele vrije plaatsen in het 2e tem 7e middelbaar. Is er geen vrije plaats in de studierichting van jouw keuze, dan krijg je een plaats op de wachtlijst.

NOOD AAN EEN GEZELLIGE PAUZE?

Voor een drankje en een lekker stukje taart of een ijsje kan je terecht in de cafetaria (D-blok) of bij mooi weer op ons terras. In de T-blok is de ELC-bar doorlopend open.

Van 24 tem 26 mei is het ook Frinket foodtruckfestival in het stadspark naast onze school. Je vindt er allerlei lekkers op wandelafstand. Breng gerust je hapje mee om op ons terras op te eten.

Heel graag tot dan!

bottom of page