top of page
WhatsApp Image 2019-05-15 at 07.37.29.jp

GWP PARIJS

4e jaar

Dit schooljaar kunnen jullie deelnemen aan de vierdaagse studiereis naar Parijs. 

De reis gaat door van dinsdagochtend 9 mei tot vrijdagavond 12 mei 2023.

Het doel van de GWP is de leerlingen enkele dagen onderdompelen in de Franse taal en cultuur. We snuiven de sfeer op in de verschillende wijken van Parijs, bezoeken monumenten en musea en maken zelfs een boottocht op de Seine.

Onze reis leidt ons natuurlijk langs de Eiffeltoren, het Louvre met zijn reusachtige tuinen Les Tuileries, het Centre Pompidou, het reuze shoppingcenter Galéries Lafayette, de Champs-Elysées, de Opéra, de Nôtre-Dame, La Défense, en langs nog zoveel meer. We reizen met de Thalys en gebruiken het openbaar vervoer ter plaatse. Als kers op de taart gaan we ook een dag naar Disneyland!

De kostprijs bedraagt 355 euro, hierin is inbegrepen het vervoer, overnachtingen met ontbijt, boottocht en toegangen tot de musea, monumenten en Disneyland. Middagmalen en avondmalen zijn niet inbegrepen. De leerlingen zullen 's middags en 's avonds de tijd krijgen om te eten in een zelf gekozen eetgelegenheid. Voorzie zeker nog een 20 Euro zakgeld per dag.


INSCHRIJVEN​

Je kan nu al inschrijven via de knop hieronder tot 1/10/2022.

Zodra je hebt ingeschreven volgt er een papieren factuur met verzoek tot betaling van de eerste schijf.

WAT MET CORONA?

We volgen de geldende coronaregels van de samenleving. Gelieve hier rekening mee te houden. Je kan altijd de reisadviezen checken op de website van buitenlandse zaken: Frankrijk | Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken (belgium.be)


Met verdere vragen kan je steeds de leerkrachten Frans contacteren via smartschool.

bottom of page