top of page

LAPTOP IN DE KLAS

Vanaf schooljaar 2019 - 2020 werken de leerlingen van het 1e middelbaar met laptops in de klas. We voeren de aankoop van de laptops jaar na jaar stapsgewijs in.

In samenwerking met Signpost BVBA biedt de school de aankoop of huur van laptops aan. We bieden een stevig toestel aan dat geschikt is voor zakelijk gebruik en onderwijs. Signpost staat in voor de verkoop, betaling, service en garantie.

Je kan kiezen voor directe aankoop of voor huur over een periode van 34 maanden.

VOORDELEN

  • Huurkoop of aankoop

  • Next Businessday On Site (=NBOS) garantie: de technieker van Signpost komt ten laatste de werkdag volgend op de aanmelding van het probleem, het toestel herstellen. Dit gebeurt op de school of tijdens de schoolvakanties bij de leerling thuis. De herstellingen gebeuren door gecertifieerde techniekers van Signpost België. Na herstelling blijft de garantie gewoon doorlopen

  • Juiste software: de toestellen zijn bij levering reeds klaargemaakt en bevatten de juiste software, zodat ze meteen in gebruik genomen kunnen worden.

  • Verzekering tegen diefstal

  • Maximale herstelkost voor defecten die buiten de garantie vallen

BESTELLINGEN SCHOOLJAAR 20-21

Bestellingen die worden betaald voor 20 augustus 2020 worden uitgeleverd op het afgesproken tijdstip voor de start van het schooljaar. 

Bestellingen die vanaf 20 augustus 2020 geplaatst worden, worden binnen maximaal 15 werkdagen nadat de betaling werd ontvangen, uitgeleverd op de school.


HOE BESTELLEN?

Alle info over modellen en prijzen vind je op de webshop van Signpost. Bestellen doe je ook via de webshop: https://byod.academicshop.eu/gogeel

EXTRA LAPTOP VOOR ANDERE SCHOOLGAANDE KINDEREN

Een laptop bestellen voor je zoon of dochter die nu naar het tweede, derde of vierde jaar gaat kan uiteraard ook. Je hebt hiervoor ook de keuze in onmiddellijke aankoop of in huurkoop met een afbetaling van 34 maanden.

Indien je zoon of dochter naar het vijfde of zesde jaar gaat kan er enkel een toestel aangekocht worden.​

bottom of page