top of page

INSCHRIJVEN EERSTE GRAAD
SCHOOLJAAR 23-24

1e MIDDELBAAR

Vanaf schooljaar 2023-2024 verlopen de inschrijvingen voor het eerste jaar van het secundair onderwijs in Geel, Herentals, Mol en Kasterlee via een centraal aanmeldingssysteem dat beheerd wordt vanuit Stad Geel. Via onderstaande knop klik je door naar de pagina waarop je kan aanmelden.
Van 27 maart 2023 om 9u00 tot met 21 april 2023 om 23u59 kan je als ouder je kind aanmelden voor de school van jullie keuze. Neem je tijd om aan te melden. Het tijdstip van je aanmelding speelt geen rol. Zorg er wel voor dat je je kind aanmeldt voor het einde van de aanmeldingsperiode.
Ten laatste op 15 mei 2023 verneem je als ouder voor welke school je kind aangemeld werd en dus effectief ingeschreven kan worden.
Van 16 mei 2023 tot en met 12 juni 2023 kunnen de leerlingen die via het centrale aanmeldingssysteem werden aangemeld effectief inschrijven.
Vanaf 16 mei 2023 weet de school hoeveel plaatsen er niet ingevuld werden via het aanmeldingssysteem, en kunnen eventuele vrije plaatsen ingevuld worden door niet aangemelde leerlingen.

 

 

Bekijk onderstaand filmpje over de te volgen stappen om de inschrijving van je kind in orde te brengen.

 

 

 

2e MIDDELBAAR

Deze inschrijvingen verlopen niet via een aanmeldingssysteem.

KLIK HIER om je kind aan te melden voor de gekozen studierichting

Afhankelijk van de beschikbare plaatsen in de gekozen studierichting word je uitgenodigd voor een intakegesprek of krijg je een plekje op de wachtlijst. Pas na het intake gesprek is je kind officieel ingeschreven op onze school.

BOEKEN BESTELLEN

Atheneum GO! Geel werkt samen met Studieshop. Je kan je boeken online bestellen.

Je bestelt de boeken als volgt:

  • Ga naar www.studieshop.be

  • Duid jouw school + klas aan en kies je studiepakket

  • Controleer de lijst

  • Log in (of maak een account aan)

  • Kies je betaalmethode (Bancontact, credit card, overschrijving, Paypal of in termijnen)

  • Na betaling worden de boeken met de post thuis geleverd.

Helpdesk Studieshop: 0800 57117

bottom of page