top of page

BEDRIJFSORGANISATIE

Derde graad dubbele finaliteit – domein Economie en organisatie

Wat?

In de studierichting Bedrijfsorganisatie leer je enerzijds inhouden uit algemene economie en toegepaste bedrijfswetenschappen en recht. Anderzijds voer je handelingen uit met betrekking tot de ondersteuning van een efficiënt boekhoudkundig, financieel en HR-beheer.

 

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in toegepaste (bedrijfs)economische vraagstukken? Werk je zeer nauwkeurig en gestructureerd? Ben je bereid om administratieve taken uit te voeren? Heb je interesse in de onderliggende regelgeving en in functionele ICT-vaardigheden? Dan ben jij vast en zeker een leerling Bedrijfsorganisatie!

 

Wat na het secundair onderwijs?

De studierichting Bedrijfsorganisatie is gericht op een specifieke waaier aan opleidingen in het hoger onderwijs waar bedrijfseconomie met focus op boekhouden en Human Resources (HR) centraal staat. Deze richting biedt evenzeer een mogelijke toegang tot de arbeidsmarkt.  Je behaalt na de derde graad één of meerdere beroepskwalificaties. Op basis van deze beroepskwalificatie(s) is een intrede op de arbeidsmarkt mogelijk.

Klik op onderstaande knop om de lessentabel te bekijken.

bottom of page