top of page
ieper 5.jpg

GWP IEPER 2022-2023

5e jaar

In mei 2023 vindt onze jaarlijkse driedaagse Geïntegreerde Werkperiode (GWP) voor de vijfdejaars naar Ieper en de frontstreek van de Eerste Wereldoorlog plaats. 


Het programma van onze tweedaagse is goedgevuld en omvat onder meer een bezoek aan het Passchendaele Memorial Museum, een bezoek aan brouwerij De Kazematten, het bijwonen van The Last Post onder de Menenpoort en een gegidste fietstocht langs enkele herdenkingspunten van de Eerste Wereldoorlog in en rond de stad Ieper. Als ontspanning staat er ook een dagje Bellewaerde Park op het programma.

De kostprijs in schooljaar 2021-2022 bedroeg 165 Euro, de exacte kostprijs voor 2022-2023 is nog niet gekend. Hierin zijn het vervoer heen en terug per trein, het verblijf in het hotel en de toegangen tot de musea. Daarnaast is het aanbevolen ook een beetje cash geld mee te nemen naar Ieper om een drankje en/of snack te nuttigen tijdens een (zeldzaam) vrij moment.

Wij kijken alvast uit naar een fijne en leerzame tweedaagse!
Met vriendelijke groeten
Het Ieperteam


INSCHRIJVEN

Eens de inschrijvingen open gesteld zijn kan je inschrijven via de knop hieronder. Je leerkrachten brengen je hiervan op de hoogte.

Zodra je hebt ingeschreven volgt er een factuur met verzoek tot betaling van het inschrijvingsgeld. 

bottom of page